ЗАВРЪЩАНЕТО НА ЕЛХИТЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК ПРИКЛЮЧВА

Заявка за връщане Яну 2023

Връщане с наш куриер:
04-05 Ян Ср, Четв - пълно
07-08 Ян Съб, Нед - пълно

11-12 Ян Ср, Четв - пълно
14-15 Ян Съб, Нед - пълно
Извънредно на 18 Ян - пълно
Връщане със собствен транспорт:
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
Моля, обадете се за уговорка!

ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА!

И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДО -30% НА ПО-МАЛКО ОФОРМЕНИ БРОЙКИ

РАБОТНИ ДНИ ЯНУ 2023
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
10:00 - 19:00

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

Завръщане на Щастливите елхи в Коледния Парк

 • Начало
 • Завръщане на Щастливите елхи в Коледния Парк

По стара традиция вече, с настъпването на Новата Година, започва и завръщането на Коледните Елхи в Коледния Парк за целогодишното им отглеждане. 

Без значение, дали при поръчката сте избрали опция Покупка или Наем, можете да вземете това решение отново в началото на Януари, като изберете една от следните ДАТИ ЗА ВРЪЩАНЕ през 2022 г. на Щастливата Коледна Елха

А) 05 Януари
Б) 06-07 Януари 2022 (Чет-Пет), 9:00-19:00 
В) 08-09 Януари 2022 (Съб-Нед), 9:00-19:00 
Г) 11-12 Януари 2022 (Чет-Пет), 9:00-19:00 
Д) 13-14 Януари 2022 (Чет-Пет), 9:00-19:00 
Е) 15-16 Януари 2022 (Съб-Нед), 9:00-19:00 

ВАЖНО 1: ПОДАЙТЕ ЗАЯВКА ЗА ВРЪЩАНЕ през следната страница

Можете да оставите ЕЛХАТА ПРЕД ВРАТАТА, в случай, че не сте на адреса и екипът може да достигне до нея.

Възможно е да върнете елхата и СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ до Коледния Парк на адрес: гр. София, ж.к. Павлово, ул. Витошко Лале 1. В този случай и при условие, че връщате дръвчето в добро състояние, ще получите ваучер за 15% намаление на Коледна Елха за Коледа 2022 г. Моля, транспортирайте елхата възможно най-изправена, за да се минимизира рискът от разкъсване на корените. 

ВАЖНО 2: КЛИМАТИЗАЦИЯ на Коледните Елхи преди връщането им в Коледния Парк. Само 2 неща трябва да се вземат предвид, преди изкарването на коледните елхи от стайна температура на външни температурни условия, за да се предотврати температурния шок:
1. Препоръчително да оставите елхата поне 1 ден в помещение с междинна температура - примерно в коридора, общите части на кооперацията, остъклен балкон, зимна градина и др.
2. Важно е да полеете за последно обилно и да преустановите поливането поне 2 дни преди изкарването навън, за да се предотврати заледяване на корените.

ВАЖНО 3: УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК - КОИ ЕЛХИ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ И КОИ НЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК

Моля, обърнете внимание, че приемаме в Коледния Парк за целогодишни грижи всички живи Коледни Дръвчета при следните условия:

 1. Закупени/ взети под наем от нас - през сайта или на място в Коледния Парк
  Независимо, дали при поръчката сте избрали опция Покупка или Наем, сега можете да вземете това решение отново :)

 2. Закупени дръвчета от други места 
  За тях ще бъдат положени същите старателни грижи и внимание при същите условия :)

 3. Само живи дръвчета в контейнер
  Не приемаме отрязани дръвчета :)

 4. Не дължите такса за връщането на Коледните дръвчета в Коледния Парк. Транспортният/куриерски разход се заплаща от нас :), при условие, че дръвчето не е изсъхнало и е във видимо добро състояние.

 5. В добро състояние 
  Не приемаме обратно в Коледния Парк изсъхнали дръвчета, тъй като не можем да направим нищо за тях. Ако дръвчето Ви е изсъхнало, трябва да го оставите на местата отредени за зелени/градински отпадъци във вашата жилищна зона и то ще бъде извозено от Софийска Община до специализирано депо, където ще бъде превърнато в компост. Не дължите неустойка за това, че дръвчето под наем е изсъхнало, но ако желаете да изпратим екип, който да изнесе изсъхналото дръвче вместо Вас, моля изберете съответната опция, като за тази услуга се заплаща 10 лв за размер S, M, L и 15 лв за XL, XXL и XXL+. Ако в сградата няма работещ асансьор, се заплаща допълнително хамалска услуга - 3 лв/ етаж за размер S, M, L и 5 лв/ етаж за XL, XXL и XXL+. Над 5 етажа без асансьор не предлагаме услугата.

 6. Без деформации
  Не приемаме деформирани дръвчета. В случай, че поръчате извозване на деформирана елха, ще трябва да заплатите транспортния разход описан в т. 4.

 7. Не дължите месечна абонаментна такса за грижите през годината :)

 8. Нямате задължение да наемете догодина отново същото или друго дръвче :)

 9. До 15. Ноември 2022 г. трябва да ни потвърдите, дали ще празнувате Коледа отново със същото дръвче, като ще заплатите единствено наем за Коледа 2022 г :)

  Още със завръщането на дръвчетата в Коледния Парк започват и целогодишните грижи за тях, за които можете да прочетете на тази страница
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки