ЗАВРЪЩАНЕТО НА ЕЛХИТЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК ПРИКЛЮЧВА

Заявка за връщане Яну 2023

Връщане с наш куриер:
04-05 Ян Ср, Четв - пълно
07-08 Ян Съб, Нед - пълно

11-12 Ян Ср, Четв - пълно
14-15 Ян Съб, Нед - пълно
Извънредно на 18 Ян - пълно
Връщане със собствен транспорт:
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
Моля, обадете се за уговорка!

ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА!

И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДО -30% НА ПО-МАЛКО ОФОРМЕНИ БРОЙКИ

РАБОТНИ ДНИ ЯНУ 2023
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
10:00 - 19:00

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

Защо не харесваме отсечени и пластмасови дървета

  • Начало
  • Защо не харесваме отсечени и пластмасови дървета

Ние вярваме и споделяме убеждението, че с използването на отсечено дърво за празника, погубено за да бъде декорация за кратко време, се нанася вреда на природата и противоречи на добрата карма на Коледа и нейната символика за зараждане на нов живот. Хубаво ли е Коледната Елха - най-яркият символ на Коледа да завърши празника в кофата за боклук пред блока? Въпросът е риторичен. Не е нормално, елхата която получава толкова много любов по време на празника, малко след това да получи такава жестокост. Не е нормално да се разхищава с такава лекота живота на едно дръвче, на което са му трябвали минимум 5-6 години за да достигне до около 100 см височина. Желанието и планът ни е да предложим една по-красива алтернатива и това е една от причините да създадем Коледна-Елхичка.com. Коледните дръвчета трябва да са живи и щастливи!

Подобно е усещането и при използването на неживо дърво от пластмаса. Не смятате ли, че пластмасовите елхи са бездушни и не са ли природата и пластмасата в противоречие помежду си? Не е ли Коледното дръвче символ на живота, живата природа и чистия въздух, а пластмасата символ на замърсяването на планетата?

 

         

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки