ДАТИ ЗА ДОСТАВКА

ОТ 17. НОЕМВРИ
ДО 23. ДЕКЕМВРИ

КОЛЕДЕН ПАРК СОФИЯ
Павлово, ул. Витошко Лале 1
Вт-Нед 10:00-19:00

ВАЖНО!

Наличностите са актуализирани за Коледа´22
  

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

Защо не харесваме отсечени и пластмасови дървета

  • Начало
  • Защо не харесваме отсечени и пластмасови дървета

Ние вярваме и споделяме убеждението, че с използването на отсечено дърво за празника, погубено за да бъде декорация за кратко време, се нанася вреда на природата и противоречи на добрата карма на Коледа и нейната символика за зараждане на нов живот. Хубаво ли е Коледната Елха - най-яркият символ на Коледа да завърши празника в кофата за боклук пред блока? Въпросът е риторичен. Не е нормално, елхата която получава толкова много любов по време на празника, малко след това да получи такава жестокост. Не е нормално да се разхищава с такава лекота живота на едно дръвче, на което са му трябвали минимум 5-6 години за да достигне до около 100 см височина. Желанието и планът ни е да предложим една по-красива алтернатива и това е една от причините да създадем Коледна-Елхичка.com. Коледните дръвчета трябва да са живи и щастливи!

Подобно е усещането и при използването на неживо дърво от пластмаса. Не смятате ли, че пластмасовите елхи са бездушни и не са ли природата и пластмасата в противоречие помежду си? Не е ли Коледното дръвче символ на живота, живата природа и чистия въздух, а пластмасата символ на замърсяването на планетата?

 

         

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки