ЗАВРЪЩАНЕТО НА ЕЛХИТЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК ПРИКЛЮЧВА

Заявка за връщане Яну 2023

Връщане с наш куриер:
04-05 Ян Ср, Четв - пълно
07-08 Ян Съб, Нед - пълно

11-12 Ян Ср, Четв - пълно
14-15 Ян Съб, Нед - пълно
Извънредно на 18 Ян - пълно
Връщане със собствен транспорт:
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
Моля, обадете се за уговорка!

ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА!

И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДО -30% НА ПО-МАЛКО ОФОРМЕНИ БРОЙКИ

РАБОТНИ ДНИ ЯНУ 2023
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
10:00 - 19:00

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

Сребрист Смърч

Нашите коледни елхи са горд представител на вида Сребристият смърч (Picea Pungens). Той е вид коледна елха, което определено заслужава вниманието ви. Той е красиво иглолистно растение, което достига до 30 м височина в естествената си среда. Picea Pungens произлиза от западните брегове на САЩ и много издръжлив на студ. Той се среща в скалистите планини на Уайоминг и Колорадо, където е бил ценен и използван от коренните индианци за направата на бира и дъвка. Игличките на този сорт имат сивкаво-син цвят, а дървесината му е сива, има пирамидална форма. Игличките на Сребристия смърч са издължени, много твърди и изключително остри.

 

Сребристият смърч вирее добре в плодородна, кисела, добре дренирана почва. Предпочита слънчевите места, но може да понесе и лека сянка. В първеите години на засаждане почвата трябва да се поддържа мокра и да не се допуска засушаване. Предпочита по-студен климат и би страдал във влажните жеги на юг.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки