ЗАВРЪЩАНЕТО НА ЕЛХИТЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК ПРИКЛЮЧВА

Заявка за връщане Яну 2023

Връщане с наш куриер:
04-05 Ян Ср, Четв - пълно
07-08 Ян Съб, Нед - пълно

11-12 Ян Ср, Четв - пълно
14-15 Ян Съб, Нед - пълно
Извънредно на 18 Ян - пълно
Връщане със собствен транспорт:
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
Моля, обадете се за уговорка!

ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА!

И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДО -30% НА ПО-МАЛКО ОФОРМЕНИ БРОЙКИ

РАБОТНИ ДНИ ЯНУ 2023
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
10:00 - 19:00

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

Щастлива Коледна Елхичка След Празника

 • Начало
 • Щастлива Коледна Елхичка След Празника

Изберете от следните няколко добри възможности за Вашата Щастлива Елхичка

Ново: Жива Коледна елха под наем за празника и връщане в разсадника

 • За пръв път в България предлагаме възможността да поканите Вашата Щастлива Коледна Елхичка временно за няколко седмици около празника, след което можете да делегирате грижите по отглеждането на нас. През януари месец ще вземем обратно елхата в нашия разсадник и ще я отгледаме сред природата полагайки най-внимателни грижи, за да може догодина да бъде отново на празника, вече порастнала. Ето как функционира този иновативен не само за България модел:
  1. Поканете Щастливата Коледна Елхичка на гости за празника, като направите поръчка от тук.
  2. Изберете един от последните 3 уикенда преди Коледа (9-10 Дек, 16-17 Дек, 23-24 Дек), когато желаете Елхичката да пристигне.
  3. Ние ще доставим Коледното Дръвче директно до дома Ви, за да спестите време за останалата част от подготовката за празника, а също така и трудностите около транспортирането със собствен автомобил при зимни условия по пътищата.
  4. Следват незабравимите, весели празнични дни в неповторима Коледна атмосфера с Щастлива Коледна Елхичка
  5. През януари Коледната Елхичка се прибира обратно сред природата в нашия разсадник в полите на Рила планина, където ще бъдат положени най-внимателни специализирани грижи, за да може Щастливата Коледна Елхичка да празнува отново и на следващата Коледа, а до тогава да произвежда още много кислород и да пречиства въздуха.
  6. На следващата Коледа ни се иска да можем да Ви предложим отново същата елхичка, но вече порастнала. Все още не можем да гарантираме, че ще успеем, но можем да опитаме. Ако желаете, моля поставете за целта малка табелка или стикер на кашпата с Вашите данни.

Поръчай сега

П.С. Нашите Коледни Дръвчета са отгледани по специален начин, който позволява да бъдат пренасяни в големи кашпи със силно развита коренова система и значително количество пръст, за да могат след време да бъдат засадени трайно успешно. Научете повече тук.

Закупуване и засаждане или отглеждане вкъщи на Коледната елха

 • Ако нямате градина или подходящо място в градината за засаждане на дръвчето, засадете Коледното дръвче в някое от участващите в инициативата "Коледна Гора" училища, детски градини, заведения, частни дворове и други.
  1. Посетете картата "Коледна Гора", на която ще намерите публикувани участващите локации с подходящи места за засаждане.
  2. Изберете локация за засаждане по възможност близо до Вашия дом, от където евентуално ще минавате по-често по път за работа или за супермаркета.
  3. Свържете се с посочения човек за контакт на локацията, за да се уговорите за засаждането. 

  4. Идея: Можете да закачите на Вашето Дръвче малка табелка с информация, кой и през коя година е засадил дръвчето :)

 • Засаждане на Коледното Дръвче в собствена градина
  • В случай, че имате щастието да притежавате собствена градина и да имате достатъчно място за засаждане на Коледното дръвче, можете да намерите тук съвети, как да се справите успешно с тази задача, при която трябва да се съобразят много подробности.

 • Отглеждане на Коледното Дръвче на терасата за догодина
  • Ако имате голяма тераса със свободно пространство да гледате Коледно дръвче, можете да намерите тук съвети, какви грижи трябва да полагате, за да може дръвчето да празнува с Вас и на следващата Коледа.
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки