ЗАВРЪЩАНЕТО НА ЕЛХИТЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК ПРИКЛЮЧВА

Заявка за връщане Яну 2023

Връщане с наш куриер:
04-05 Ян Ср, Четв - пълно
07-08 Ян Съб, Нед - пълно

11-12 Ян Ср, Четв - пълно
14-15 Ян Съб, Нед - пълно
Извънредно на 18 Ян - пълно
Връщане със собствен транспорт:
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
Моля, обадете се за уговорка!

ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА!

И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДО -30% НА ПО-МАЛКО ОФОРМЕНИ БРОЙКИ

РАБОТНИ ДНИ ЯНУ 2023
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
10:00 - 19:00

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА КОЛЕДНА ЕЛХА ПОД НАЕМ!
ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

За пръв път в България предлагаме възможността да поканите Вашата Щастлива Коледна Елхичка временно за няколко седмици около празника, след което можете да делегирате грижите по отглеждането на нас. През месец януари ще вземем обратно елхата в Коледния Парк и ще я отгледаме сред природата полагайки най-внимателни грижи, за да може догодина да бъде отново на празника, вече порастнала. Ето как функционира този иновативен не само за България модел:

 

  • Стъпка 1: Поканете Щастливата Коледна Елхичка на гости за празника, като направите поръчка от тук.

  • Стъпка 2: Изберете един от посочените дни преди Коледа, когато желаете Елхичката да пристигне.

  • Стъпка 3: Ние ще доставим директно до дома или офиса Ви Коледното Дръвче, за да спестите време за останалата част от подготовката за празника, а също така и трудностите около транспортирането със собствен автомобил при зимни условия по пътищата. Алтернативно от 2019 вече можете да вземете своята елха от Коледния Парк в София.  

  • Стъпка 4: Следват незабравимите, весели празнични дни в неповторима Коледна атмосфера с Вашата Щастлива Коледна Елхичка, за която полагате любящи грижи като за домашен любимец. 

  • Стъпка 5: През първите седмици на януари прибираме Коледната елхичка от Вашия адрес обратно сред природата в нашия разсадник, където ще бъдат положени най-внимателни специализирани грижи, за да може Щастливата Коледна Елхичка да празнува отново и на следващата Коледа, а до тогава ще произвежда още много кислород и ще пречиства въздуха. Връщането на елхата може да се осъществи или с Ваш транспорт или с нашите партньори куриери на преференциални цени: S - 10 лв, M - 12 лв, L - 14 лв, XL - 15 лв, XXL - 18 лв, XXL+ 24 лв. 

    Важно: Взимането на елхите обратно ще се извърши през първите седмици на Януари през новата година. За взимане обратно на други дати, моля свържете се с нас.

  • Стъпка 6: И ние също имаме голямо желание да можем да Ви предложим за следващата Коледа отново същата елхичка и затова маркираме всяка елхичка с табелка с името на семейството, която е устойчива на метеорологичните условия. В началото на ноември изпращаме напомняне да ни кажете, дали ще поканите отново същото дръвче на гости за Коледа или ще изберете друг сорт или размер. 

  • Стъпка 7: Не се дължи месечна абонаментна такса за грижите през годината :) За следващата Коледа ще заплатите единствено цената на наема за Коледа :) но с включен НАГРАДА от -30% (от 2023 г.) от актуалната цена на дръвчето. Вярваме, че тази награда е заслужено поощрение за всеки, който със съвестните си и умели грижи е допринесал за съхраняване на още една Щастлива Коледна Елха! Същата отстъпка можете да използвате и ако желаете за новата Коледа да изберете друг размер или сорт.

П.С. 1: 2. Дръвчето трябва да е в добро състояние, за да е годно за връщане в Коледния Парк. Изсъхнали дръвчета не са годни за връщане в Коледния Парк. Ако дръвчето Ви е изсъхнало, трябва да го оставите на местата отредени за зелени/градински отпадъци във вашата жилищна зона и то ще бъде извозено от Софийска Община до специализирано депо, където ще бъде превърнато в компост. 

П.С. 2: Нашите Коледни Дръвчета са засадени или отгледани по най-добрите стандарти в големи (коренообразувателни) контейнери със значително количество почва, което благоприятства да бъдат пренасяни, използвани дълги години за Коледа или да бъдат засадени, да се прихващат и приспособяват успешно трайно. Научете повече тук.

Запазете духа на Коледа и на планината, като изберете Щастлива Коледна Елха за празника!

Поръчай сега

Елхичките в Коледния Парк

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки