ЗАВРЪЩАНЕТО НА ЕЛХИТЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК ПРИКЛЮЧВА

Заявка за връщане Яну 2023

Връщане с наш куриер:
04-05 Ян Ср, Четв - пълно
07-08 Ян Съб, Нед - пълно

11-12 Ян Ср, Четв - пълно
14-15 Ян Съб, Нед - пълно
Извънредно на 18 Ян - пълно
Връщане със собствен транспорт:
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
Моля, обадете се за уговорка!

ФИНАЛНА РАЗПРОДАЖБА!

И ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ДО -30% НА ПО-МАЛКО ОФОРМЕНИ БРОЙКИ

РАБОТНИ ДНИ ЯНУ 2023
06, 07, 08 Ян (Пет, Съб, Нед)
13, 14, 15 Ян (Пет, Съб, Нед)
10:00 - 19:00

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

МИСИЯ

Ние от Koledna-Elhichka.com сме вдъхновени от природата. Обичаме дърветата и се грижим за тях или с други думи, може да се назовем страстни природолюбители. Всяка година стотици хиляди коледни елхи се пренасят в българските домове за Коледа. За съжаление, само малка част от тях са наистина щастливи. Голяма част от елхите, които се предлагат на пазара са или отрязани и сложени в саксия или са с коренна система наранена до такава степен, че дръвчето няма почти никакви шансове да оцелее. стараем се да променим факта, че огромното мнозинство дръвчета се отстранява небрежно след празника. Хубаво ли е една елха, която расте 10 години за да достигне размер за Коледа между 1,5 метра и 2 метра, да бъде отсечена и използвана за украса в рамките на 1 месец след което животът и приключва? Тази действия вредят не само на индивидуалните дръвчета, но и на българските гори като цяло, вследсвие от честата практика. Ние искаме да променим това и за наша радост забелязваме, че тенденцията е добра и все повече българи споделят философията и симпатията ни към живото Коледно дръвче.

 

Ние вярваме и споделяме убеждението, че с използването на отсечено дърво за празника, погубено за да бъде декорация за кратко време, се нанася вреда на природата и противоречи на духа на Коледа и нейната философия за зараждането на нов живот. Хубаво ли е Коледната Елха - най-яркият символ на най-светлия празник, да завърши до кофата за боклук? Ние искаме да предложим една по-красива алтернатива и това е и една от причините да създадем Koledna-Elchichka.com. Коледните дръвчета трябва да са щастливи!

 

Спасете българската гора, като си направите жива Коледна еко елхичка!
За първи път в България - Елхи отгледани специално за Коледа!
Нито един дом няма да остане без Коледна Елха!

 

Екипът на „Коледна Елхичка“
Ви пожелава незабравима Коледа!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки