ДАТИ ЗА ДОСТАВКА

ОТ 17. НОЕМВРИ
ДО 23. ДЕКЕМВРИ

КОЛЕДЕН ПАРК СОФИЯ
Павлово, ул. Витошко Лале 1
Вт-Нед 10:00-19:00

ВАЖНО!

Наличностите са актуализирани за Коледа´22
  

Подобрен модел "Под Наем" 

Меню

КОЛЕДНИ КОРПОРАТИВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЕДНО ПО-ЗЕЛЕНО БЪДЕЩЕ

Малкото живо Коледно дръвче е ярък символ на Коледа и на вечно живата и зелена природа, което го прави подходящ фирмен подарък за компании, за които стремежът към околна среда с повече природа, чист въздух и по-малък екологичен отпечатък е част от фирмената култура.

Ако и Вие харесвате идеята, наш представител може да Ви посети във Вашия офис и да Ви представи на място видовете малки коледни елхички, както и разнообразните възможности за декорация с кашпи, играчки, лампички и брандиране във Вашата корпоративна визия, за да можете лесно и удобно да конфигурирате Вашите уникални живи Коледни подаръци.

Тук можете да разгледате различни варианти и предложения, които сме изработвали за наши корпоративни клиенти през годините. Те са само с информационна цел и поазват само част от разнообразните възможности за конфигуриране на един уникален сам по себе си коледен подарък. 

РАЗМЕРИ НА МИНИ КОЛЕДНИ ЕЛХИЧКИТЕ

МИНИ ЕЛХИЧКА 30-35 СМ

МИНИ ЕЛХИЧКА 40-45 СМ

МИНИ ЕЛХИЧКА 50-55 СМ

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ КАШПИЧКИ

БРАНДИРАНИ ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ

РАЗЛИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ И ДОБАВКИ

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки