Искате да отидете в парка?! - НЕ, НЕ ОТИВАТЕ :) -->--> Тогава ние ще доведем парка при Вас!

 

Меню

Завръщане на Щастливите елхи в Коледния Парк

 • Начало
 • Завръщане на Щастливите елхи в Коледния Парк

По стара традиция, вече с настъпването на Новата Година, започва и завръщането на Коледните Елхи в Коледния Парк за целогодишното им отглеждане. 

Без значение, дали при поръчката сте избрали опция Покупка или Наем, можете да вземете това решение отново в началото на Януари, като изберете една от следните ДАТИ ЗА ВРЪЩАНЕ през 2020 г. на Щастливата Коледна Елха и ни я изпратите обратно по имейл на contact@koledna-elhichka.com:

А) 04-05 Януари 2020, 9:00-18:00 (по-вероятно на 05 Януари)
Б) 08-09 Януари 2020, 9:00-18:00 (по-вероятно на 08 Януари)
В) 11-12 Януари 2020, 9:00-18:00 (по-вероятно на 11 Януари)

Можете да оставите ЕЛХАТА ПРЕД ВРАТАТА, в случай, че не сте на адреса и има как/кой да отвори вратата на входа/ двора.

Възможно е да върнете елхата и СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ до Коледния Парк на адрес: гр. София, ж.к. Павлово, ул. Витошко Лале 1. В този случай ще получите ваучер за 10% намаление на елха за Коледа 2020. Моля, транспортирайте елхата възможно най-изправена, за да се минимизира рискът от разкъсване на корените. 

ВАЖНО 1: КЛИМАТИЗАЦИЯ на Коледните Елхи преди връщането им в Коледния Парк. Само 2 неща трябва да се вземат предвид, преди изкарването на коледните елхи от стайна температура на външни температурни условия, за да се предотврати температурния шок:
1. Препоръчително да оставите елхата поне 1 ден в помещение с междинна температура примерно в коридора, общите части на кооперацията, остъклен балкон, зимна градина и др.
2. Важно е да преустановите поливането поне 2 дни преди изкарването навън, за да се предотврати измръзването на корените, което може да доведе до загиване на дръвчето.

ВАЖНО 2: КОИ ЕЛХИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЕТИ И КОИ НЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК

Моля, обърнете внимание, че приемаме в Коледния Парк за целогодишни грижи всички живи Коледни елхи, за които важат следните характеристики:

 1. Закупени или от нас или от другаде
  (независимо, дали при поръчката сте избрали опция Покупка или Наем, сега можете да вземете това решение отново)

 2. Само живи дръвчета в контейнер
  (не приемаме отрязани дръвчета)

 3. Поливани и обгрижвани съвестно
  (не приемаме изсъхнали дръвчета, за които например не са били положени необходимите грижи*)

 4. Без деформации
  (не приемаме дръвчета с отрязан връх или други подобни деформации*)

  * Ако не сте сигурни, моля изпратете снимка на contact@koledna-elhichka.com за потвърждение от наша страна

  Още със завръщането на дръвчетата в Коледния Парк започват и целогодишните грижи за тях, за които можете да прочетете на тази страница
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки