Дати за доставки до вкъщи 2021

17-21 Ное 2021 Ср-Нед
24-28 Ное 2021 Ср-Нед
01-05 Дек 2021 Ср-Нед
08-12 Дек 2021 Ср-Нед
15-19 Дек 2021 Ср-Нед
22 Дек 2021 Сряда
Научете повече тук

Грижи за Елхите в Коледния Парк

AnchorОще със завръщането на дръвчетата в Коледния Парк започват целогодишните грижи за тях. Научете повече тук

Меню

Завръщане на Щастливите елхи в Коледния Парк

 • Начало
 • Завръщане на Щастливите елхи в Коледния Парк

По стара традиция вече, с настъпването на Новата Година, започва и завръщането на Коледните Елхи в Коледния Парк за целогодишното им отглеждане. 

Без значение, дали при поръчката сте избрали опция Покупка или Наем, можете да вземете това решение отново в началото на Януари, като изберете една от следните ДАТИ ЗА ВРЪЩАНЕ през 2021 г. на Щастливата Коледна Елха и ни информирате по имейл на contact@koledna-elhichka.com:

А) 05-06 Януари 2021 (Вторник-Сряда), 9:00-19:00 
Б) 09-10 Януари 2021 (Събота-Неделя), 9:00-19:00 
В) 12-13 Януари 2021 (Вторник-Сряда), 9:00-19:00 
Г) 16-17 Януари 2021 (Събота-Неделя), 9:00-19:00 

Можете да оставите ЕЛХАТА ПРЕД ВРАТАТА, в случай, че не сте на адреса и има как/кой да отвори вратата на входа/ двора.

Възможно е да върнете елхата и СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ до Коледния Парк на адрес: гр. София, ж.к. Павлово, ул. Витошко Лале 1. В този случай ще получите ваучер за 10% намаление на елха за Коледа 2020. Моля, транспортирайте елхата възможно най-изправена, за да се минимизира рискът от разкъсване на корените. 

ВАЖНО 1: КЛИМАТИЗАЦИЯ на Коледните Елхи преди връщането им в Коледния Парк. Само 2 неща трябва да се вземат предвид, преди изкарването на коледните елхи от стайна температура на външни температурни условия, за да се предотврати температурния шок:
1. Препоръчително да оставите елхата поне 1 ден в помещение с междинна температура - примерно в коридора, общите части на кооперацията, остъклен балкон, зимна градина и др.
2. Важно е да полеете за последно обилно и да преустановите поливането поне 2 дни преди изкарването навън, за да се предотврати заледяване на корените.

ВАЖНО 2: КОИ ЕЛХИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЕТИ И КОИ НЕ В КОЛЕДНИЯ ПАРК

Моля, обърнете внимание, че приемаме в Коледния Парк за целогодишни грижи всички живи Коледни елхи, за които важат следните характеристики:

 1. Закупени или от нас или от другаде
  (Независимо, дали при поръчката сте избрали опция Покупка или Наем, сега можете да вземете това решение отново)

 2. Само живи дръвчета в контейнер
  (Не приемаме отрязани дръвчета)

 3. Поливани и обгрижвани съвестно
  (Не приемаме изсъхнали дръвчета, тъй като не можем да направим нищо за тях. Ако елхата е изсъхнала, моля не поръчвайте връщане обратно. Ако не сте сигурни, моля изпратете снимка на contact@koledna-elhichka.com за потвърждение от наша страна. В случай, че поръчате камиона за извозване на изсъхнала елха, ще трябва да заплатите транспортния разход.)

 4. Без деформации
  (Не приемаме дръвчета с отрязан връх или други подобни деформации. В случай, че поръчате камиона за извозване на деформирана елха, ще трябва да заплатите транспортния разход.)


  Още със завръщането на дръвчетата в Коледния Парк започват и целогодишните грижи за тях, за които можете да прочетете на тази страница
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки