Връщане на Коледните елхи в Коледния Парк

За връщане на Коледна елха в Коледния Парк, моля изпратете заявка през следната страница

...

ДАТИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЕЛХИТЕ ОБРАТНО
05 ЯН - СР
06 / 07 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
08 / 09 ЯН - СЪБ / НЕД
11 / 12 ЯН - ВТ / СР
13 / 14 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
15 / 16 ЯН - СЪБ / НЕД
20 / ЯН - ИЗВЪНРЕДНО

ВЪРНЕТЕ САМИ ЕЛХА

за отглеждане в Коледния Парк
И ще получите 15% отстъпка от нейната цена за Коледа2022
София, жк Павлово, ул. Витшко лале 1
(На Боянската река)
Чет 20 Ян и Съб 22 Ян 10-18 ч.
 Anchor

ГРИЖИ ЗА КОЛЕДНАТА ЕЛХА

ВАЖНО - Как трябва да се грижим за Коледната Елха по време на престоя ѝ у дома? 
Научете повече тук

    

Меню

Защо не харесваме отсечени и пластмасови дървета

  • Начало
  • Защо не харесваме отсечени и пластмасови дървета

Ние вярваме и споделяме убеждението, че с използването на отсечено дърво за празника, погубено за да бъде декорация за кратко време, се нанася вреда на природата и противоречи на добрата карма на Коледа и нейната символика за зараждане на нов живот. Хубаво ли е Коледната Елха - най-яркият символ на Коледа да завърши празника в кофата за боклук пред блока? Въпросът е риторичен. Не е нормално, елхата която получава толкова много любов по време на празника, малко след това да получи такава жестокост. Не е нормално да се разхищава с такава лекота живота на едно дръвче, на което са му трябвали минимум 5-6 години за да достигне до около 100 см височина. Желанието и планът ни е да предложим една по-красива алтернатива и това е една от причините да създадем Коледна-Елхичка.com. Коледните дръвчета трябва да са живи и щастливи!

Подобно е усещането и при използването на неживо дърво от пластмаса. Не смятате ли, че пластмасовите елхи са бездушни и не са ли природата и пластмасата в противоречие помежду си? Не е ли Коледното дръвче символ на живота, живата природа и чистия въздух, а пластмасата символ на замърсяването на планетата?

 

         

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки