Връщане на Коледните елхи в Коледния Парк

За връщане на Коледна елха в Коледния Парк, моля изпратете заявка през следната страница

...

ДАТИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЕЛХИТЕ ОБРАТНО
05 ЯН - СР
06 / 07 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
08 / 09 ЯН - СЪБ / НЕД
11 / 12 ЯН - ВТ / СР
13 / 14 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
15 / 16 ЯН - СЪБ / НЕД
20 / ЯН - ИЗВЪНРЕДНО

ВЪРНЕТЕ САМИ ЕЛХА

за отглеждане в Коледния Парк
И ще получите 15% отстъпка от нейната цена за Коледа2022
София, жк Павлово, ул. Витшко лале 1
(На Боянската река)
Чет 20 Ян и Съб 22 Ян 10-18 ч.
 Anchor

ГРИЖИ ЗА КОЛЕДНАТА ЕЛХА

ВАЖНО - Как трябва да се грижим за Коледната Елха по време на престоя ѝ у дома? 
Научете повече тук

    

Меню

Сребрист Смърч

Нашите коледни елхи са горд представител на вида Сребристият смърч (Picea Pungens). Той е вид коледна елха, което определено заслужава вниманието ви. Той е красиво иглолистно растение, което достига до 30 м височина в естествената си среда. Picea Pungens произлиза от западните брегове на САЩ и много издръжлив на студ. Той се среща в скалистите планини на Уайоминг и Колорадо, където е бил ценен и използван от коренните индианци за направата на бира и дъвка. Игличките на този сорт имат сивкаво-син цвят, а дървесината му е сива, има пирамидална форма. Игличките на Сребристия смърч са издължени, много твърди и изключително остри.

 

Сребристият смърч вирее добре в плодородна, кисела, добре дренирана почва. Предпочита слънчевите места, но може да понесе и лека сянка. В първеите години на засаждане почвата трябва да се поддържа мокра и да не се допуска засушаване. Предпочита по-студен климат и би страдал във влажните жеги на юг.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки