Връщане на Коледните елхи в Коледния Парк

За връщане на Коледна елха в Коледния Парк, моля изпратете заявка през следната страница

...

ДАТИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЕЛХИТЕ ОБРАТНО
05 ЯН - СР
06 / 07 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
08 / 09 ЯН - СЪБ / НЕД
11 / 12 ЯН - ВТ / СР
13 / 14 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
15 / 16 ЯН - СЪБ / НЕД
20 / ЯН - ИЗВЪНРЕДНО

ВЪРНЕТЕ САМИ ЕЛХА

за отглеждане в Коледния Парк
И ще получите 15% отстъпка от нейната цена за Коледа2022
София, жк Павлово, ул. Витшко лале 1
(На Боянската река)
Чет 20 Ян и Съб 22 Ян 10-18 ч.
 Anchor

ГРИЖИ ЗА КОЛЕДНАТА ЕЛХА

ВАЖНО - Как трябва да се грижим за Коледната Елха по време на престоя ѝ у дома? 
Научете повече тук

    

Меню

ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА КОЛЕДНА ЕЛХА ПОД НАЕМ!
ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

За пръв път в България предлагаме възможността да поканите Вашата Щастлива Коледна Елхичка временно за няколко седмици около празника, след което можете да делегирате грижите по отглеждането на нас. През месец януари ще вземем обратно елхата в Коледния Парк и ще я отгледаме сред природата полагайки най-внимателни грижи, за да може догодина да бъде отново на празника, вече порастнала. Ето как функционира този иновативен не само за България модел:

 

  • Стъпка 1: Поканете Щастливата Коледна Елхичка на гости за празника, като направите поръчка от тук.

  • Стъпка 2: Изберете един от посочените дни преди Коледа, когато желаете Елхичката да пристигне.

  • Стъпка 3: Ние ще доставим директно до дома или офиса Ви Коледното Дръвче, за да спестите време за останалата част от подготовката за празника, а също така и трудностите около транспортирането със собствен автомобил при зимни условия по пътищата. Алтернативно от 2019 вече можете да вземете своята елха от Коледния Парк в София.  

  • Стъпка 4: Следват незабравимите, весели празнични дни в неповторима Коледна атмосфера с Вашата Щастлива Коледна Елхичка.

  • Стъпка 5: През първите седмици на януари прибираме Коледната елхичка от Вашия адрес обратно сред природата в нашия разсадник, където ще бъдат положени най-внимателни специализирани грижи, за да може Щастливата Коледна Елхичка да празнува отново и на следващата Коледа, а до тогава ще произвежда още много кислород и ще пречиства въздуха.

    Важно: Взимането на елхите обратно ще се извърши през първите седмици на Януари през новата година. За взимане обратно на други дати, моля свържете се с нас.

  • Стъпка 6: И ние също имаме голямо желание да можем да Ви предложим за следващата Коледа отново същата елхичка и затова маркираме всяка елхичка с табелка с името на семейството, която е устойчива на метеорологичните условия. В началото на ноември изпращаме напомняне да ни кажете, дали ще поканите отново същото дръвче на гости за Коледа или ще изберете друг сорт или размер. 

  • Стъпка 7: Не се дължи месечна абонаментна такса за грижите през годината :) За следващата Коледа ще заплатите единствено цената на наема за Коледа :)

П.С. 1: 2. Дръвчето трябва да е в добро състояние, за да е годно за връщане в Коледния Парк. Изсъхнали дръвчета не са годни за връщане в Коледния Парк. Ако дръвчето Ви е изсъхнало, трябва да го оставите на местата отредени за зелени/градински отпадъци във вашата жилищна зона и то ще бъде извозено от Софийска Община до специализирано депо, където ще бъде превърнато в компост. Не дължите неустойка за това, че дръвчето под наем е изсъхнало, но ако желаете да изпратим екип, който да изнесе изсъхнало дръвче до мястото определно за зелени/градински отпадъци вместо вас, моля изберете съответната опция в дясно, като за тази услуга се заплаща 10 лв за размер S, M, L и 15 лв за XL, XXL и XXL+.

П.С. 2: Нашите Коледни Дръвчета са засадени или отгледани по най-добрите стандарти в големи (коренообразувателни) контейнери със значително количество почва, което благоприятства да бъдат пренасяни, използвани дълги години за Коледа или да бъдат засадени, да се прихващат и приспособяват успешно трайно. Научете повече тук.

Запазете духа на Коледа и на планината, като изберете Щастлива Коледна Елха за празника!

Поръчай сега

Щастлива Коледна Елха - M (Кавказка ела)
Няма наличност
Щастлива Коледна Елхичка - M (Кавказка ела) Щастливата Коледна Eлхичка е истинско ЖИВО дръвче, което изкарва един ...
от 69,90 лв.
Няма наличност
Щастлива Коледна Елха - XL (Сребрист смърч)
Няма наличност
Щастлива Коледна Елха - ХL (Сребрист смърч) Щастливата Коледна Eлхичка е истинско ЖИВО дръвче, което може да изкара ...
119,00 лв.
Няма наличност
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки