Дати за доставки до вкъщи 2021

17-21 Ное 2021 Ср-Нед
24-28 Ное 2021 Ср-Нед
01-05 Дек 2021 Ср-Нед
08-12 Дек 2021 Ср-Нед
15-19 Дек 2021 Ср-Нед
22 Дек 2021 Сряда
Научете повече тук

Грижи за Елхите в Коледния Парк

AnchorОще със завръщането на дръвчетата в Коледния Парк започват целогодишните грижи за тях. Научете повече тук

Меню

ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА КОЛЕДНА ЕЛХА ПОД НАЕМ!
ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

За пръв път в България предлагаме възможността да поканите Вашата Щастлива Коледна Елхичка временно за няколко седмици около празника, след което можете да делегирате грижите по отглеждането на нас. През месец януари ще вземем обратно елхата в нашия разсадник и ще я отгледаме сред природата полагайки най-внимателни грижи, за да може догодина да бъде отново на празника, вече порастнала. Ето как функционира този иновативен не само за България модел:

 

  • Стъпка 1: Поканете Щастливата Коледна Елхичка на гости за празника, като направите поръчка от тук.

  • Стъпка 2: Изберете един от възможните уикенди или сряди преди Коледа, когато желаете Елхичката да пристигне.

  • Стъпка 3: Ние ще доставим директно до дома или офиса Ви Коледното Дръвче, за да спестите време за останалата част от подготовката за празника, а също така и трудностите около транспортирането със собствен автомобил при зимни условия по пътищата. Алтернативно през 2019 вече можете да вземете своята елха от Коледен Парк София.  

  • Стъпка 4: Следват незабравимите, весели празнични дни в неповторима Коледна атмосфера с Вашата Щастлива Коледна Елхичка.

  • Стъпка 5: През първите уикенди и сряди на януари прибираме Коледната елхичка от Вашия адрес обратно сред природата в нашия разсадник, където ще бъдат положени най-внимателни специализирани грижи, за да може Щастливата Коледна Елхичка да празнува отново и на следващата Коледа, а до тогава ще произвежда още много кислород и ще пречиства въздуха.

    Важно: Взимането на елхите обратно ще се извърши през първите два уикенда и сряди на Януари през новата година. За взимане обратно на други дати, моля свържете се с нас.

  • Стъпка 6: И ние също имаме голямо желание да можем да Ви предложим на следващата Коледа отново същата елхичка. Все още не можем да гарантираме, но сме в процес на организиране на процеса :) Ако желаете, моля поставете за целта малка табелка, стикер или друг вид маркировка на кашпата с Вашите данни. Едно от предизвикателствата е маркировката да издържи на метереологичните условия - дъжд, вятър и слънце.

П.С. Нашите Коледни Дръвчета са отгледани по специален начин в големи кашпи със силно развита коренова система и значително количество почва, което благоприятства да бъдат пренасяни, на пролет да бъдат засадени, да се прихващат и приспособяват трайно успешно. Научете повече тук.

Запазете духа на Коледа и на планината, като изберете Щастлива Коледна Елха за празника!

Поръчай сега

Щастлива Коледна Елхичка - M (Кавказка ела)
Щастлива Коледна Елхичка - M (Кавказка ела) Щастливата Коледна Eлхичка е истинско ЖИВО дръвче, което изкарва един ...
от 69,90 лв.
Щастлива Коледна Елха - XL (Сребрист смърч)
Щастлива Коледна Елха - ХL (Сребрист смърч) Щастливата Коледна Eлхичка е истинско ЖИВО дръвче, което може да изкара ...
от 109,00 лв.
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки