Дати за доставки до вкъщи 2021

17-21 Ное 2021 Ср-Нед
24-28 Ное 2021 Ср-Нед
01-05 Дек 2021 Ср-Нед
08-12 Дек 2021 Ср-Нед
15-19 Дек 2021 Ср-Нед
22 Дек 2021 Сряда
Научете повече тук

Грижи за Елхите в Коледния Парк

AnchorОще със завръщането на дръвчетата в Коледния Парк започват целогодишните грижи за тях. Научете повече тук

Меню

МИСИЯ

Ние от Koledna-Elhichka.com сме вдъхновени от природата. Обичаме дърветата и се грижим за тях или с други думи, може да се назовем страстни природолюбители. Всяка година стотици хиляди коледни елхи се пренасят в българските домове за Коледа. За съжаление, само малка част от тях са наистина щастливи. Голяма част от елхите, които се предлагат на пазара са или отрязани и сложени в саксия или са с коренна система наранена до такава степен, че дръвчето няма почти никакви шансове да оцелее. стараем се да променим факта, че огромното мнозинство дръвчета се отстранява небрежно след празника. Хубаво ли е една елха, която расте 10 години за да достигне размер за Коледа между 1,5 метра и 2 метра, да бъде отсечена и използвана за украса в рамките на 1 месец след което животът и приключва? Тази действия вредят не само на индивидуалните дръвчета, но и на българските гори като цяло, вследсвие от честата практика. Ние искаме да променим това и за наша радост забелязваме, че тенденцията е добра и все повече българи споделят философията и симпатията ни към живото Коледно дръвче.

 

Ние вярваме и споделяме убеждението, че с използването на отсечено дърво за празника, погубено за да бъде декорация за кратко време, се нанася вреда на природата и противоречи на духа на Коледа и нейната философия за зараждането на нов живот. Хубаво ли е Коледната Елха - най-яркият символ на най-светлия празник, да завърши до кофата за боклук? Ние искаме да предложим една по-красива алтернатива и това е и една от причините да създадем Koledna-Elchichka.com. Коледните дръвчета трябва да са щастливи!

 

Спасете българската гора, като си направите жива Коледна еко елхичка!
За първи път в България - Елхи отгледани специално за Коледа!
Нито един дом няма да остане без Коледна Елха!

 

Екипът на „Коледна Елхичка“
Ви пожелава незабравима Коледа!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки