Връщане на Коледните елхи в Коледния Парк

За връщане на Коледна елха в Коледния Парк, моля изпратете заявка през следната страница

...

ДАТИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЕЛХИТЕ ОБРАТНО
05 ЯН - СР
06 / 07 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
08 / 09 ЯН - СЪБ / НЕД
11 / 12 ЯН - ВТ / СР
13 / 14 ЯН - ЧЕТ / ПЕТ
15 / 16 ЯН - СЪБ / НЕД
20 / ЯН - ИЗВЪНРЕДНО

ВЪРНЕТЕ САМИ ЕЛХА

за отглеждане в Коледния Парк
И ще получите 15% отстъпка от нейната цена за Коледа2022
София, жк Павлово, ул. Витшко лале 1
(На Боянската река)
Чет 20 Ян и Съб 22 Ян 10-18 ч.
 Anchor

ГРИЖИ ЗА КОЛЕДНАТА ЕЛХА

ВАЖНО - Как трябва да се грижим за Коледната Елха по време на престоя ѝ у дома? 
Научете повече тук

    

Меню

Доставка и заплащане

Най-вероятно всички сме се сблъсквали с Предизвикателството
"Транспортиране и носене на Коледна Елха" :)


      

В повечето случаи човек трябва да излезе с автомобила си, който, разбира се, е затрупан със сняг, след което при зимни условия по пътищата трябва да стигне до пазара за елхички и да си намери място за паркиране, които са още по-малко през зимата, защото на някои паркоместа е складиран почистеният сняг. След закупуването на елхата, трябва да се измисли как да се натовари в колата, без да ѝ се изпочупят връхчето и клонките и без да стане цялото купе в иглички и пръст и да се одере боята и тапицерията. Предизвикателствата не свършват, защото предстои качването на 25-45 килограмовата елха по стълбите или в най-добрия случай с асансьора. Ако все пак ще купувате от някой пазар, внимавайте за привидно живи елхи, както и за мерките за безопасност при транспортирането.

Ние предлагаме една по-лесена и практична алтернатива - доставка на Вашата елхичка до вкъщи. Така ще избегнете трудностите свързани с транспортирането на елхата и ще имате възможност да прекарате повече време на топло у дома и да спестите време за избор на още подаръци.

ВАЖНИ ДЕТАЙЛИ ЗА ДОСТАВКАТА

1. Дни за доставка
Камиончето на Koledna-Elhichka.com ще мине през гр. София в последните 5 седмици (Чет-Пет и Съб-Нед), преди Коледа. Запазваме си правото за промяна на посочените дати, като при промяна ще уведомим своевременно и ще предложим алтернативна удобна дата за доставка. Доставки до други градове извършваме в цялата страна по актуалните тарифи на избрана от Вас куриерска фирма. Моля свържете се с нас за допълнително уточнение.

2. Часови диапазон за доставката в София е 09:00 - 21:00, като за по-точна уговорка, доставчикът ще се свърже с вас в деня на доставка. В случай на доставка извън София с куриер, моля, имайте предвид, че посочените дати за избор на доставка се водят дати на изпращане и в дните около черните петъци през ноември и след това до Коледа са възможни забавяния с няколко дни! Не се препоръчват поръчки след 20-ти Декември, ако трябва да пристигне пратката до 24-ти!

3. Взимане обратно
Тази алтернатива е релевантна за опцията "Коледна Елха - Под Наем". Взимането на елхите обратно ще се извърши през първите 2 уикедна и петъци на Януари през новата година. Запазваме си правото за промяна на посочените дати, като при промяна ще уведомим своевременно и ще предложим алтернативна удобна дата за доставка. Моля изпратете имейл на contact (@) koledna-elhichka.com до 12:00 на предишния ден преди някоя от посочените дати. За взимане обратно на други дати, моля свържете се с нас.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКИ В ЛВ
Доставки в СОФИЯ с наш групажен бус/камион
Размер в опакован вид До Врата
Мини, XS 3 кг 12.9
S 15 кг 14.9
M 20 кг 16.9
L 25 кг 18.9
XL 35 кг 22.9
XXL 45 кг 26.9
XXL+ 55 кг 36.9
Доставки с КУРИЕР в страната
До Офис До Врата
Мини, XS 3 кг 5.9 8.9
Мини, XS 5 кг 7.9 12.9
Мини, XS 10 кг 9.9 14.9
S 40 х 40 х 110 см 15 кг 18.9 24.9
S 40 х 40 х 110 см 20 кг 18.9 24.9
M 45 х 45 х 125 см 20 кг 19.9 26.9
L 45 х 45 х 150 см 25 кг 39.9 49.9
XL 35 кг - 50 х 50 х 180 см 35 кг 44.9
XXL 45 кг - 50 х 50 х 200 см 45 кг 49.9
XXL+ 46 кг - 50 х 50 х 250 см 55 кг 59.9
* Доставки на Коледни елхи извършваме в цялата страна с някоя от обичайните куриерски фирми Спиди, Еконт, Лео Експрес.
** В
 случай на доставка извън София с куриер, моля, имайте предвид, че посочените дати за избор на доставка се водят дати на изпращане и в дните около черните петъци през ноември и след това до Коледа са възможни забавяния с няколко дни! Не се препоръчват поръчки след 20-ти Декември, ако трябва да пристигне пратката до 24-ти!
*** Ако не разполагате с (работещ) асансьор, моля да ни уведомите в полето за коментар към поръчката. Компенсацията за куриера се заплаща директно на него и възлиза на:
- 2 лв/етаж за елхи с размер S
- 3 лв/етаж за М и L
- 6 лв/етаж за XL и XXL
- 10 лв/етаж за XXL+

Koledna-Elhichka.com предлага истински живи растения, които в зависимост от експлоатацията им е възможно да влошат качествените си характеристики, поради което рекламация е възможна единствено в момента на получаване на поръчката - при опция ПРЕГЛЕД при куриера. Много малко вероятно е, но все пак, при объркан продукт от наша страна или получено дръвче с дефект, който не е описан, замяната е за наша сметка. При покупка на живи растителни продукти връщането или замяната не са възможни. Правото на връщане в рамките на 14 дни важи за продуктите на сайта, които не са живи растителни продукти. 4. Връщане, замяна, рекламация:

Тъй като всяко едно Коледно дръвче е уникално, дръвчето, което ще получите, e нормално да се различава в известна степен от сниманото в сайта. Възможно е леко разминаване по отношение на височина, големина на кашпата, брой клони, листна маса, цвят. Подобни различия не са повод за рекламация. За повече информация, посетете страницата ни с общи условия. За нас е важно всеки наш клиент да получи своята Щастлива Коледна Елхичка и то навреме и да я обикне. Затова не предлагаме всички елхи от нашия разсадник. Стараем се да избираме само най-хубавите елхи, докато други остават в разсадника за дооформяне или израстване. 

НАЧИНИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

1. Плащане по ePay
2. Наложен платеж 
3. Плащане по Easypay
4. Плащане по банков път

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки