Дати за доставки до вкъщи 2021

17-21 Ное 2021 Ср-Нед
24-28 Ное 2021 Ср-Нед
01-05 Дек 2021 Ср-Нед
08-12 Дек 2021 Ср-Нед
15-19 Дек 2021 Ср-Нед
22 Дек 2021 Сряда
Научете повече тук

Грижи за Елхите в Коледния Парк

AnchorОще със завръщането на дръвчетата в Коледния Парк започват целогодишните грижи за тях. Научете повече тук

Меню

Често задавани въпроси

 • КАК ЩЕ ПОЛУЧА ЕЛХАТА?

  Ние лично ще Ви доставим Коледната елхичка директно до вкъщи. Ще се свържем с Вас по телефона и ще организира доставянето в удобен час в един от трите уикенда преди Коледа 24-25 Ное, 01-02 Дек, 08-09 Дек 15-16 Дек или 22-23 Дек. Така Вие ще можете да се насладите на спокойна и незабравима Коледа, без да се притеснявате как ще транспортирате дръвчето, дали ще се побере в автомобила Ви, дали няма да надраска тапицерията и да направи цялото купе в иглички и пръст. Спестените време и пари можете да ги вложите в още подаръци :)

 • КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО НЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ?

  Можете да посочите резервен контакт (напр. съседа си) или да ни дадете указание, че можем да поставим елхата на прага пред вратата Ви.

 • ВСЕКИ ПЪТ ЛИ ЩЕ ПОЛУЧАВАМ СЪЩОТО ДЪРВО, АКО ГО ВЗЕМА ПОД НАЕМ?

  В случай, че сте избрали да вземете Коледна Елха под наем и след празничните дни да я вземем обратно за отглеждане сред природата, ако желает догодина можем да се опитаме да Ви доставим отново същото Коледно дръвче. За целта е нужно да заявите това желание още при получаването на дръвчето за първи път, за да бъде запазено за догодина. Към настоящия момент не можем да гарантираме тази услуга, но поне можем да опитаме.

 • ДОКОЛКО УСТОЙЧИВО Е МОЕТО ДЪРВО?

  Нашите елхички са отгледани още от семенца и са преминали през няколко важни технологични етапа, докато станат готови за Коледа. Този сорт елхи са изключително адаптивни и са резистентни към ниски температури. Заради запазената си гъста коренна система, дръвчетата се развиват бързо и са лесни за отглеждане при спазване на някои основни правила. Повече информация ще намерите тук.

 • КАКВИ ГРИЖИ СА НУЖНИ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ЕЛХИЧКАТА?

  Кавказката Ела е един от най-издръжливите иглолистни видове. Това я прави изключително лесна за отглеждане при спазаване на някои основни правила. При получаването на елхичката ще получите подробни инструкции за необходимите грижи. Ако искате да имате по-подробна представа, можете да прочетете повече тук.

 • КАКВО СЕ СЛУЧВА, АКО НЕ МИ ХАРЕСА ДЪРВОТО?

  Важно е да знаете, че нашите Щастливи Коледни Елхички са млади дръвчета на около 6-7 годишна възраст с размер до 160 см и са отгледани със специална методология, за да развият пищна корона и голяма, гъста коренова система. Замяна не можем да предложим, но можем да Ви уверим, че всяка една елхичка е специално подбрана.

 • КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА НАШИТЕ ЩАСТЛИВИ КОЛЕДНИ ЕЛХИ?

  Повечето коледни елхи открити на пазара са отрязани и сложени в саксия или са изкоренени, като голяма част от корените са увредени или напълно разкъсани. Нашите елхички са отгледани по специална технология за едроразмерни новогодишни елхи, което ги прави значително по резистентни и лесни за отглеждане и прихващане. Повече информация за историята на елхите, технологията на отглеждане и какво означава Щастлива Коледна Елхичка можете да намерите тук.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки